Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: +31 (0)297 515670, E: info@quattroplant.nl

×

Onze vacatures

Quattro Plant groeit en bloeit, net als onze planten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent dat er net zo blij van wordt als wij om te werken met planten en boomkwekerijproducten. We zijn een jong en enthousiast bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om zelf ook te groeien. Enthousiast? Bekijk onze vacatures hieronder en kijk of er iets voor je tussen zit.

Groei jij met ons groene bedrijf mee?

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of dé baan voor jou er bij zit.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel!

Junior boxchef

Ben jij een logistieke topper? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. We zoeken een boxchef die het logistieke proces gaat verzorgen. Zorg jij er in deze baan voor dat onze producten altijd razendsnel bij de klant terechtkomen?

Lees meer

Karrenbouwer

Heb jij spierballen en steek je graag de handen uit de mouwen? Help ons logistieke proces te verbeteren door de producten per klant op te bouwen op ladingdragers. Een baan waarin je je zeker niet zult vervelen!

Lees meer

Ingangs- en kwaliteitscontroleur

Ga jij helpen om onze klanten tevreden te maken en te houden? Als kwaliteitscontroleur neem jij het proces van kwaliteitscontrole voor je rekening. Maak in jouw rol echt het verschil voor klanten in Europa.

Lees meer

Expeditiemanager

Word je enthousiast van een verantwoordelijke baan waarin elke dag anders is? Wij zoeken een nieuwe Expeditiemanager. Aan jou de taak om onze groene producten hun weg te laten vinden naar klanten in heel Europa.

Lees meer

Teamleider

Leid jij juniors op tot onze experts van morgen? En vind je het leuk om tegelijkertijd op te leiden, aan te sturen en ook zelf mee te werken aan alle processen? Dan ben jij vast geknipt voor onze functie als teamleider.

Lees meer

Orderpicker

Wil jij een onmisbare rol spelen in ons logistieke proces? Steek samen met een jong team de handen uit de mouwen en zorg ervoor dat de juiste planten bij de juiste klant terechtkomen. Word jij onze nieuwe orderpicker en voorraadbeheerder?

Lees meer

Verdeler

Ga jij dagelijks de uitdaging aan om onze grote stroom aan planten en boomkwekerijproducten te verdelen tussen klanten? In deze logistieke baan ga jij vele klanten blij maken met hun bestelde producten, en help je ons het proces te verbeteren.

Lees meer

Ook open sollicitaties welkom

Staat er niets voor je bij, maar zie je jezelf wel al helemaal werken bij Quattro Plant? Goed nieuws: ook open sollicitaties zijn welkom. Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@quattroplant.nl. Wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie.