Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: +31 (0)297 515670, E: info@quattroplant.nl

×

ONZE VACATURES

Quattro Plant groeit en bloeit, net als onze planten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent dat er net zo blij van wordt als wij om te werken met planten en boomkwekerijproducten. We zijn een jong en enthousiast bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om zelf ook te groeien. Enthousiast? Bekijk onze vacatures hieronder en kijk of er iets voor je tussen zit.

GROEI JIJ MET ONS GROENE BEDRIJF MEE?

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of dé baan voor jou er bij zit.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel!

Bijbaan voor scholieren/studenten - Quattro Plant

Bijbaan voor scholieren/studenten

Zoek jij een leuke vakantiebaan voor deze zomer? Een baan waar je plezier in hebt en waarmee je dankzij een goed salaris snel je nieuwe telefoon of scooter bij elkaar spaart? Dan is dit jouw ideale bijbaan!

Lees meer
Karrenadministratie - Quattro Plant

Karrenadministratie

Ben jij goed met cijfers? Bij Quattro Plant speel jij als medewerker karrenadministratie een belangrijke rol. Ga jij de uitdaging aan als onze nieuwe medewerker karrenadministratie?

Lees meer
Verkoper Italië - Quattro Plant

Verkoper Italië

Fleur jij op van werken tussen het groen in een commerciële functie? Zie jij het zitten om klanten in Italië blij te maken met de vele soorten producten die wij aanbieden? Als verkoper Italië heb jij dagelijks contact met bestaande klanten.

Lees meer
Expeditiemanager - Quattro Plant

Expeditiemanager

Word je enthousiast van een verantwoordelijke baan waarin elke dag anders is? Wij zoeken een nieuwe Expeditiemanager. Aan jou de taak om onze groene producten hun weg te laten vinden naar klanten in heel Europa.

Lees meer
Verdeler / orderpicker - Quattro Plant

Verdeler / orderpicker

Zoek jij afwisseling in een baan? En lijkt het je geweldig om dagelijks veel klanten blij te maken met planten en boomkwekerijproducten? Help ons om onze groene producten bij de juiste klant te brengen en word onze nieuwe verdeler/orderpicker!

Lees meer
Gepensioneerde vakmensen - Quattro Plant

Gepensioneerde vakmensen

Wil jij naast je welverdiende pensioen graag onder de mensen zijn én tegelijkertijd wat bij verdienen? En lijkt het je leuk om vanuit jouw werk- en levenservaring wat toe te voegen aan ons jonge team?

Lees meer
Junior boxchef - Quattro Plant

Junior boxchef

Ben jij een logistieke topper? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou. We zoeken een boxchef die het logistieke proces gaat verzorgen. Zorg jij er in deze baan voor dat onze producten altijd razendsnel bij de klant terechtkomen?

Lees meer
Karrenbouwer - Quattro Plant

Karrenbouwer

Heb jij spierballen en steek je graag de handen uit de mouwen? Help ons logistieke proces te verbeteren door de producten per klant op te bouwen op ladingdragers. Een baan waarin je je zeker niet zult vervelen!

Lees meer
Ingangs- en kwaliteitscontroleur - Quattro Plant

Ingangs- en kwaliteitscontroleur

Ga jij helpen om onze klanten tevreden te maken en te houden? Als kwaliteitscontroleur neem jij het proces van kwaliteitscontrole voor je rekening. Maak in jouw rol echt het verschil voor klanten in Europa.

Lees meer

OOK OPEN SOLLICITATIES WELKOM

Staat er niets voor je bij, maar zie je jezelf wel al helemaal werken bij Quattro Plant? Goed nieuws: ook open sollicitaties zijn welkom. Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@quattroplant.nl. Wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie.