Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: +31 (0)297 515670, E: info@quattroplant.nl

×

ONZE VACATURES

Quattro Plant groeit en bloeit, net als onze planten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent dat er net zo blij van wordt als wij om te werken met planten en boomkwekerijproducten. We zijn een jong en enthousiast bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om zelf ook te groeien. Enthousiast? Bekijk onze vacatures hieronder en kijk of er iets voor je tussen zit.

GROEI JIJ MET ONS GROENE BEDRIJF MEE?

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of dé baan voor jou er bij zit.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel!

Karrenadministratie - Quattro Plant

Karrenadministratie

Ben jij op zoek naar een leuke administratieve uitdaging? Bij Quattro Plant speel jij als medewerker karrenadministratie een belangrijke rol. Ga jij de uitdaging aan als onze nieuwe medewerker karrenadministratie?

Lees meer
Karrenbouwer - Quattro Plant

Karrenbouwer

Heb jij spierballen en steek je graag de handen uit de mouwen? Help ons logistieke proces te verbeteren door de producten per klant op te bouwen op ladingdragers. Een baan waarin je je zeker niet zult vervelen!

Lees meer

OOK OPEN SOLLICITATIES WELKOM

Staat er niets voor je bij, maar zie je jezelf wel al helemaal werken bij Quattro Plant? Goed nieuws: ook open sollicitaties zijn welkom. Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@quattroplant.nl. Wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie.