Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: +31 (0)297 515670, E: info@quattroplant.nl

×

ONZE VACATURES

Quattro Plant groeit en bloeit, net als onze planten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent dat er net zo blij van wordt als wij om te werken met planten en boomkwekerijproducten. We zijn een jong en enthousiast bedrijf waarin jij alle kansen krijgt om zelf ook te groeien. Enthousiast? Bekijk onze vacatures hieronder en kijk of er iets voor je tussen zit.

GROEI JIJ MET ONS GROENE BEDRIJF MEE?

Bekijk hieronder onze vacatures en ontdek of dé baan voor jou er bij zit.
Ben je enthousiast? Reageer dan snel!

JUNIOR VERKOPER - Quattro Plant

JUNIOR VERKOPER

Ben jij een ambitieuze starter die klaar staat om een diepe duik te nemen in de internationale handel? Dit is jouw kans om niet alleen de Italiaanse taal onder de knie te krijgen maar ook een essentieel onderdeel te worden van ons dynamische verkoopteam gericht op Italië. Geen ervaring? Geen probleem. Het gaat ons om jouw drive, nieuwsgierigheid en wil om te leren.

Lees meer
Logistiek medewerker  - Quattro Plant

Logistiek medewerker 

Quattro Plant is niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een bloeiende en groeiende organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar extra handen. Kom jij als logistiek medewerker ons team versterken?

Lees meer
Verkoper Italië - Quattro Plant

Verkoper Italië

Fleur jij op van werken tussen het groen in een commerciële functie? Zie jij het zitten om klanten in Italië blij te maken met de vele soorten producten die wij aanbieden? Als verkoper Italië heb jij dagelijks contact met bestaande klanten.

Lees meer

OOK OPEN SOLLICITATIES WELKOM

Staat er niets voor je bij, maar zie je jezelf wel al helemaal werken bij Quattro Plant? Goed nieuws: ook open sollicitaties zijn welkom. Stuur je motivatiebrief en cv naar werkenbij@quattroplant.nl. Wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie.