Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: 071-4090601, E: info@quattroplant.nl

×
20 januari 2023

Even voorstellen!

Per 1 januari is John bij Quattro Plant gestart als accountmanager. Hij gaat voornamelijk Duitse- en Scandinavische klanten doen waarbij hij ervoor zorgt dat de orders goed verlopen en hij regelmatig contact heeft met de klanten om ze te enthousiasmeren en te informeren over ons mooie aanbod.

John spreekt goed Duits en Engels want hij is al jaren werkzaam in de verkoop van planten op met name Duits- en Engelstalige landen. Omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging is hij in gesprek gegaan met Peter bij Quattro Plant. Ons bedrijf sprak hem aan door de persoonlijke uitstraling, korte lijnen en het snelle schakelen. Ook de diversiteit aan taken gaf de doorslag voor John om de overstap naar Quattro Plant te maken.

Woonachtig is John al lange tijd in Naaldwijk, hij is een echte Westlander. Maar zo vult collega Peter de Groot aan: ‘Hij is gelukkig wel voor AJAX’. John voelt zich als Westlander dan ook prima thuis in Aalsmeer. Verder is John getrouwd met Rose en heeft een zoon van 20 jaar die nog gezellig thuis woont en in Den Haag studeert. Zijn hobby is wandelen en op vakantie gaat hij het liefste, hoe kan het ook anders, naar Duitsland. Al 35 jaar lang gaat hij op vakantie naar het prachtige Zwarte Woud.

John: “De eerste weken zijn mij goed bevallen al moet ik natuurlijk nog inkomen en een beetje wennen. Ik ben direct opgenomen in de groep en je hoort er bij Quattro Plant vanaf dag 1 helemaal bij.”

In zijn lange loopbaan heeft hij zowel in de bloemen als planten gewerkt. Toch kiest hij voor planten dat is meer ‘zijn ding’ geeft hij aan. Tot slot zijn wij natuurlijk wel benieuwd naar zijn lievelingsplant. Dat is heel verrassend de Wisteria (Blauweregen), een prachtige blauwe klimplant.

Van harte welkom bij Quattro Plant John en veel werkplezier toegewenst!

Links John de Raaf, rechts Peter van Gijlswijk

Benieuwd naar onze vacatures? Lees dan hier gauw verder!