Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: 071-4090601, E: info@quattroplant.nl

×
1 november 2022

Even voorstellen!

Tijdens een recente fotoshoot maakte wij deze spontane foto van, zo werd ons verteld, vader Bjorn met zijn twee knappe zoons. Wij trapten hier met open ogen in en vroegen ons ondertussen wel af van wie de jongens hun looks hebben?! Het bleek een grap te zijn wat uiteraard wel de gezellige informele sfeer aangeeft die kenmerkend is voor Quattro Plant.

Dit keer stellen wij dan ook met veel plezier collega’s Bjorn, Bart en Rinze voor!

Bjorn werkt nu 7 jaar bij Quattro Plant en heeft veel ervaring in de inkoop en verkoop van planten. Zijn focus ligt nu op de inkoop van groene planten. Hij geniet er elke dag van om zijn plantenkennis, kennis van de kwaliteit van de planten én kwekers over te kunnen dragen aan zijn collega’s Rinze en Bart die aan het begin van hun carrière staan en soms tegen dingen weer heel anders aankijken. Zo weten Rinze en Bart bijvoorbeeld meer over Floriday.

“Nieuwe ontwikkelingen en technologie, dat pakken ze net wat makkelijker op en leer ik weer van hen, zo vullen we elkaar perfect aan. Met alle collega’s vormen we een goed en leuk team!”, aldus Bjorn.

Bart is met zijn 22 jaar de jongste vaste medewerker van Quattro Plant. Hij kwam bij Quattro Plant terecht door zijn stage. Hij had geen enkele kennis van planten dus dat leerde en leert hij van ervaren collega’s zoals Bjorn. Hij werkt hij nu 3 jaar met veel plezier bij Quattro Plant. De afgelopen jaren is er veel geautomatiseerd en dat ligt Bart wel, hij werkt veel in Floriday, en houdt zich nu bezig met de verkoop van planten. “De afwisseling is erg leuk en natuurlijk de collega’s ook “, vertelt Bart lachend. Met Rinze werkt Bart veel samen en ze gaan ook regelmatig samen op reis om kwekers en klanten te bezoeken, dit is naast nuttig ook erg leuk. Ook buiten het werk om spreken ze regelmatig met elkaar af.

Rinze werkte als scholier al bij Quattro Plant in de productiehal. Na het afronden van zijn opleiding HBO Commerciële Economie heeft hij eerst in de hal gewerkt als kwaliteitscontroleur om plantenkennis op te doen. Daarna is hij 3 maanden in Spanje geweest om de taal te leren spreken en de klant te leren kennen. Terug in Nederland kon hij direct aan de slag op kantoor en heeft hij de implementatie van Floriday opgepakt samen met Bart. Daarna is hij gestart in de verkoop van planten wat hij met veel plezier doet.

“In het begin was dat best lastig maar gelukkig kon ik terugvallen op ervaren collega’s zoals Bjorn maar ook op Jargo en Peter. Het team is een leuke mix van ervaren en minder ervaren collega’s waardoor ik veel kan leren maar ook veel kan inbrengen en contact heb met leeftijdsgenoten”, aldus Rinze.

Als we de heren vragen naar de kracht van Quattro Plant geven ze aan dat de klant centraal staat, geen nummer is en er gewerkt wordt op basis van partnership. De inkoop staat dicht bij de verkoop waardoor er korte lijnen zijn. Het feit dat de meeste klanten al heel lang klant zijn geeft wel aan dat ook zij dit zo ervaren.

V.l.n.r.: Bart, Bjorn en Rinze

Benieuwd naar onze vacatures? Lees dan hier gauw verder!