Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: 071-4090601, E: info@quattroplant.nl

×
11 juli 2023

Maak kennis met ons teamlid: Dennis Terpstra, dé dynamische kracht bij Quattro Plant. 

Dennis begon op 1 februari 2020 als Innovatie Manager, na een decennium in de financiële sector te hebben gewerkt. Deze corporate omgeving, gekenmerkt door eindeloze vergaderingen en vertragingen, was niet langer zijn plek. Hij zocht naar een kleinschaliger bedrijf waar hij zijn werk sneller kan zien renderen dankzij de directe communicatielijnen. En dat bevalt hem uitstekend! 

Zijn komst bij Quattro Plant viel samen met het begin van de twee jaar durende coronaperiode, wat achteraf gezien een perfect moment bleek te zijn. Dennis stond meteen paraat om te helpen met de uitrol van alle hard- en software, waardoor zijn collega’s moeiteloos vanuit huis konden werken. 

Als Innovatie Manager bij Quattro Plant heeft Dennis een gevarieerde functie met uiteenlopende projecten. Hij duikt in zaken zoals rapportagesystemen, cybersecurity, E-commerce, en ERP/inkoopsystemen. Zijn brede kennis stelt hem in staat om op verschillende projecten te worden ingezet. 

Gevraagd naar waar hij trots op is, deelt Dennis het volgende: “Een recent afgerond project waar ik trots op ben, is het ticketsysteem voor de IT-helpdesk. Dit heeft enorm geholpen om structuur te brengen in de IT-taken en heeft de IT afdeling aanzienlijk geprofessionaliseerd en verbeterd. Daarnaast ben ik ook trots op het datawarehouse-rapportagesysteem, waardoor we nu beter inzicht hebben in onze marges. Met deze waardevolle informatie nemen we doelgerichte beslissingen. Dat geeft me veel voldoening.” 

Cyberbeveiliging is natuurlijk ook steeds relevanter geworden, en Dennis heeft daarin al grote stappen gezet. Hij houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, want veiligheid is een voortdurend proces. 

Met zijn passie voor samenwerking en het optimaliseren van bedrijfsprocessen vormt Dennis een waardevolle aanvulling op het team van Quattro Plant. Zijn enthousiasme en expertise in het werken met ontwikkelaars stellen hem in staat om tastbare resultaten te behalen. Het mag duidelijk zijn met Dennis aan boord blijft Quattro Plant floreren in een dynamische zakelijke omgeving.