Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: 071-4090601, E: info@quattroplant.nl

×
13 februari 2023

Beewar heeft leer- en werktraject afgerond

Onlangs heeft Beewar zijn logistiek management diploma gehaald. Zijn leer- en werktraject deed hij bij Quattro Plant. We vroegen hem hoe hij deze periode heeft ervaren:

Beewar is bij Quattro Plant terecht gekomen via een oud-collega en koos voor Quattro Plant door de leuke sfeer.

Beewar vertelt: “Ik wil met plezier naar mijn werk en een en goede sfeer waarbij veel gelachen wordt daar gaat het mij voornamelijk om, want je bent er toch 5 dagen in de week.”

Omdat Beewar al ervaring had in het vak is hij aan de slag gegaan als Teamleider en in deze functie kon hij zich verder ontwikkelen én ondertussen zijn studie logistiek management aan het Nova College afronden.

Beewar: “Vanuit Quattro Plant kreeg ik alle steun om mijn diploma te halen. In drukke periodes mocht ik ook tijdens werktijd aan mijn schoolwerk als dat nodig was. School ging voor en dat is een kans die je niet bij elke werkgever krijgt. Ook werd ik veel meegenomen naar vergaderingen en mijn mening deed er echt toe. Ik voelde me ook als student part of the team.”

Bij Quattro Plant heeft Beewar examen gedaan en zijn diploma gehaald. Uiteindelijk is hij een andere uitdaging aangegaan. Wij wensen Beewar veel succes in de toekomst en het was mooi om hem op weg te helpen!

Benieuwd naar onze vacatures? Lees dan hier gauw verder!