Quattro Plant B.V., PO Box 1259, 1430 BG Aalsmeer, The Netherlands
T: 071-4090601, E: info@quattroplant.nl

×
8 maart 2022

Even voorstellen!

De afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe collega’s gestart bij Quattro Plant! Graag stellen wij jullie voor aan Jaap, Andrea én Justin.

Jaap Kooijker heeft jarenlang gewerkt als bloemenarrangeur waarbij hij o.a. de standbouw op beurzen verzorgde en demonstraties gaf op verschillende plekken in de wereld. Helaas bleek zijn allergie voor stuifmeel dusdanig ernstig dat hij de overstap maakte naar een eigen bedrijf in plantenarrangementen, iets waar hij ook zijn creativiteit in kwijt kon. Daarna is hij verdergegaan in de export van planten (inkoop/verkoop) en heeft hij een tijd in Italië gewoond.

Jaap: “Afgelopen najaar werd ik gebeld door Quattro Plant of ik deel wilde uitmaken van het Italië team (inkoop/verkoop van planten). Tijdens de 1e lockdown heb ik ervaren dat thuis zitten niet echt mijn ding is. Ik voel me fit en wil graag nog een aantal jaren door met werken, ik heb zin in deze leuke nieuwe uitdaging. Daarnaast houd ik ook nog genoeg tijd over voor mijn hobby’s zoals; schilderen, meubels ontwerpen én het geven van cursussen over bloemen en planten. “

Heel fijn dat Jaap met al zijn ervaring ons team is komen versterken, wij wensen Jaap nog veel werkplezier toe!

Jaap Kooijker

Justin Roode is derdejaars student Logistics Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Hij loopt 20 weken stage bij ons. Zijn stage opdracht heeft te maken met warehousing en door verschillende activiteiten en bewegingen in kaart te brengen bij Quattro Plant kan hij deze analyseren en waar mogelijk verbeteringen voorstellen.

Justin: “De afgelopen weken heb ik een goed beeld gekregen van Quattro Plant en de verschillende werkzaamheden in de productiehal. Naar mijn inzicht kan ik bij Quattro Plant veel leren over de plantenhandel en de logistieke activiteiten binnen de productiehal en bloemenveiling. Ik kijk er erg naar uit om mijn stage met succes af te ronden!”

Wij zijn blij met de komst van Justin en wensen hem natuurlijk veel succes met zijn stage opdracht!

Justin Roode

Andrea Degasperi is weer terug van weggeweest. In totaal heeft hij al 9,5 jaar bij Quattro Plant gewerkt, en is begonnen in de productiehal als karrenbouwer en voorraadbeheerder waarbij hij veel kennis van planten heeft opgedaan. Daarna maakte hij de overstap naar kantoor, in het begin als assortiment- en webshopbeheerder en daarna als accountmanager waarbij hij de verkoop richting Italië en Spanje deed. Na 2,5 jaar als planner te hebben gewerkt bij een transportbedrijf is hij weer terug bij Quattro Plant.

Andrea: “Het is leuk om weer terug te zijn bij Quattroplant, dit keer in een nieuwe functie op de ICT-afdeling. Ik help nu collega’s en klanten met het oplossen van ICT-problemen en ik bied ondersteuning aan bij het gebruik van de webshop. Kortom, een leuke afwisselende functie waar ik veel zin in heb!”

Heel fijn dat Andrea weer terug is en we wensen hem natuurlijk veel werkplezier toe!

Andrea Degasperi

Benieuwd naar onze vacatures? Lees dan hier gauw verder!