Bij ons kunt u de PRODUCTEN DIRECT BESTELLEN uit de kwekerij, VERSER kunt u uw producten niet AANKOPEN!

Verkoop

Quattro Plant heeft het persoonlijke contact met de klanten hoog in het vaandel staan en terwijl de handel in een rap tempo digitaliseert kunt U altijd terecht bij onze accountmanagers voor specifieke vragen en opmerkingen.

Als één van de eersten hebben wij onze webshop dusdanig ingericht, dat deze real time kan worden bijgewerkt. Dat wil zeggen, dat u er altijd van op aan kunt dat de getoonde informatie actueel en accuraat is. Iedereen, zowel u als wij, weet op ieder gewenst moment wat er gebeurt. De klant kan altijd en exact de status van zijn/haar bestelling inzien, maar, zij kan er bijvoorbeeld ook van op aan dat de getoonde producten geleverd worden zoals u deze besteld heeft.

Een spoedige en soepele verwerking van uw bestelling heeft per definitie onze prioriteit. Wanneer een item bij ons arriveert, wordt deze altijd door een van onze medewerkers geïnspecteerd. Met alle informatie die wij verzamelen omtrent uw bestelling bieden wij u de mogelijkheid hier gebruik van te maken voor uw eigen verkoop. Denk bijvoorbeeld aan digitale verkoop, terwijl het product nog onderweg is, dit kan voor u veel voordelen bieden.

Tot slot is onze voorraad gekoppeld aan verschillende webshops, waarin kwekers en leveranciers  hun voorraad uploaden welke wij selecteren op hoogwaardige producten.

Voor u de belangrijkste voordelen nog eens op een rijtje:

Gebruiksvriendelijk
7 dagen per week beschikbaar
Uitgebreid assortiment
Minimale bestelhoeveelheden op maat
Live voorraadfoto’s
Realtime voorraad afboeken bij kwekers
De webshop is uit te voeren met uw eigen huisstijl